Båtservice siden 1978

Med beliggenhet sentralt i Havnebassenget i Kristiansund

Kontakt oss

Vi har båter, motorutstilling og et moderne serviceverksted

Møre Båtservice As ble stiftet i 1978 som salg og serviceverksted for Volvo Penta yrke og fritidsmotorer. Virksomheten startet i leide lokaler på Nordlandet, men flyttet allerede i 1982 inn i egne lokaler på Meløya/Goma. Vi fikk kun to år i den ærverdige trebryggen før den dessverre ble totalskadd i brann. 

Et nytt bygg ble satt opp på rekordtid, og i 1986 kunne vi flytte inn i splitter nye lokaler bygd på branntomten, med helt ny betongkai ut mot sjøen.

Utvikling i både varesortiment og antall ansatte gjorde at vi trengte større plass. Høsten 2009 flyttet vi inn i store nyoppussete lokaler på Innlandet, sentralt i Havnebassenget i Kristiansund, hvor vi nå kan tilby våre kunder en stor utstyrsbutikk med det aller meste av båtutstyr, båter og motorutstilling, samt et moderne serviceverksted på ca. 500 kvm.

Vi er også forhandler for en rekke kjente båtmerker og har til enhver tid et stort antall båter utstilt i vår innendørs utstillingshall. Dette kombinert med vår store utstyrsbutikk, moderne serviceverksted med dyktige og motiverte mekanikere, samt et stort delelager for våre motormerker gjør at vi nå tør å kalle oss selv for en komplett båtbutikk.

Vårt siste tilskudd til driften kom i 2014, da vi tok over som importør i Norge av PRM Newage og Velvet Drive (Borg Wagner) girbokser, samt Python-drivakselledd.

Møre Båtservice AS

Garverigata 10, 6507 Kristiansund

24 timers reservedel-telefon:

+47 404 05 177

Båt
Motor
Verksted
Annet