Vi fører kjente motormerker

Kontakt oss

Volvo Penta

REN - STILLEGÅENDE - KRAFTFULL.
Høyteknologiske motorpakker fra 11 hk. leveres med gir eller drev.

Volvo Penta er en av verdens mest fremtredende produsenter av motorer til bl.a. fritidsbåter. Volvo Penta utvikler, produserer og markedsfører komplette diesel og bensinmotorer med installasjonsutstyr, for alt fra små motorbåter til store seilbåter og motorcruisere. Ved å velge en Volvo Penta-motor til båten, er båteieren sikret mye båtglede, med stor grad av trygghet, samtidig som det øker båtens verdi og gir mulighet for service over hele verden.

Yamaha

Yamaha har i en årrekke vært det mest solgte utenbordsmerke i Norge. I utlandet kan du se det samme. Familier som er på tur, venner som har det gøy med vannsport, fiskere som nyter spenningen og roen på vannet og yrkesbrukere - alle stoler på Yamaha. De vet at Yamaha er pålitelig og avansert, har høy ytelse, er stillegående, miljøvennlig og bruker lite bensin.

Yanmar

Yanmar dieselmotorer har de letteste og tøffeste løsningene for seilbåt innenbordsmotorer. Stillegående, innovative og bygget for å vare. Yanmar har bygget dieselmotorer i 100 år, alltid med filosofien om å utvikle mer kraft med mindre vekt. M & YM Serie, JH Serie
Seilbåt (9-120 hk)

Noen bruker Yanmar-diesel til å vinne konkurranser eller slå rekorder. Noen bruker dem til å gå lange distanser på kort tid, andre nøyer seg med en trygg og rolig tur på vannet. Alle kan ha full tillit til sin Yanmar. De har valgt den tøffeste og mest holdbare kraftpakken tilgjengelig. LH Serie, BY Serie, LP Serie, LY & CX Serie, SY Serie, 4 og 8 LV Serie
Motorbåt (143- 509 hk).

Evinrude

Direktinnsprøytede 2-taktere fra 25-300 hk.
Med en Evinrude E-TEC inngår du ingen kompromisser; Det er fullt mulig å nyte høyt dreiemoment, rask akselerasjon og høy toppfart pakket inn i et tøft design, samtidig som du vet at din Evinrude E-TEC er hensynsfull med naturen. I tillegg til å slippe ut minimalt med miljøskadelige stoffer, har Evinrude E-TEC også lav vekt og nøysomt bensinforbruk.

Påhengsmotoren som er fremtiden - Evinrude G2. Vi presenterer et revolusjonerende konsept innen utenbordsmotorer - et valg. Velg mer dreiemoment. Velg mer tid på vann fremfor tid på verkstedet. Velg påhengsmotor som leverer.

Mercury

I 80 år har Mercury hatt ett mål: Sørge for at alle båtbrukere opplever trygghet og får den beste opplevelsen når de er ute med båten. Derfor investerer Mercury hvert år store summer i forskning og ansetter de beste og mest kreative utviklerne i motorbransjen.

Mercury vil være best på teknologi, service og kundetilfredshet. Mercury Marine har motorer fra 2,5 hk og oppover. Vi har motorer som passer de aller fleste bruksområder og formål.

Mercury Diesel og Bensin

Mercury er en av verdens største motorprodusenter som blant annet selger innenbordmotorer med diesel og bensin. Det riktige og beste valget er alltid en Mercury innenbordsmotor. Velger du en Mercury får du en motor som har de kreftene du forventer deg og den påliteligheten du er avhengig av. Du får en motor som er utstyrt med avanserte tekniske løsninger som gjør båtlivet enkelt og intuitivt.

Mercury leverer motorer i alle effektklasser, både bensin og diesel. Mercurys løsninger er utviklet av ingeniører som har hentet synspunkter og erfaringer fra brukere over hele verden. Både motorer og fremdriftsløsninger blir grundig testet og utprøvd før de settes i produksjon. Det gjør vi for at du skal få utstyr du kan stole på.

Møre Båtservice AS

Garverigata 10, 6507 Kristiansund

24 timers reservedel-telefon:

+47 404 05 177

Båt
Motor
Verksted
Annet