Vi fører kjente båtmerker

Kontakt oss

Aquador

Kvalitetsbåter fra Finlands største båtprodusent. Meget høy kvalitet og finish, samt utmerkede sjøegenskaper kjennetegner hele Aquadors range, som består av følgende modeller:

Walkaround - Daycruiser - Hardtop - Cabin.

SeaRay

Vi er importør av båter fra verdens største båtprodusent. SeaRay har et stort utvalg av bowridere, daycruisere og cabincruisere fra 19 til 65 fot. Meget god plassutnyttelse, flott design og meget god kvalitet kjennetegner båtene fra SeaRay.

Bella

Vårt desidert mest solgte båtmerke i en årrekke. Bella er et båtmerke som vi har kunne stolt på i snart 40 år. Det har blitt et begrep - ett sikkert kjøp som det er en fryd å kjøre og eie.

Sesongens Bella-kolleksjon inneholder både tidløse klassikere, moderniserte modeller og helt nye båter. Med et stort utvalg av båttyper, finnes det her en båt til en hver anledning. Fra små skjærgårdsjeeper til større cabincruisere, ypperlig til fiske, fritid, vannskikjøring og lange ferieturer. Ta turen innom for en hyggelig båtprat når det måtte passe deg.

Flipper

Flipper produseres av Bella-Veneet OY, den ledende produsent av glassfiberbåter i Skandinavia. Ved å kombinere Flippers sterke varemerke med ekte Finsk håndarbeide har Flipper blitt et ledende kvalitetsmerke i sitt segment i Skandinavia.

Pioner

Pioner - Norske båter siden 1959!
Pionerbåtene tåler røff behandling, er brukervennlige, trenger lite vedlikehold og har lang levetid. Det er nettopp disse egenskapene som har gjort Pionerbåtene så populære hos båtbrukere over hele verden! Båtene rotasjonsstøpes i Polyetylen - et meget sterkt materiale som er tilsatt UV stabilisator. Båtene støpes i ett stykke og tåler enorme påkjenninger som støt og slag, streng kulde, høye temperaturer og sollys – alt uten å ta skade.
PIONER - Norske båter bygget for Norske forhold.

Quicksilver Arvor

Båten er det naturlige valget for fiskeren. En serie båter som kombinerer pålitelighet, funksjonalitet og teknologi slik at alle turene kan bli minneverdige. Du har alt du trenger av motorkraft for å komme deg ut og tilbake trygt og problemfritt. Robuste diesel innenbordsmotorer mikser kraftig deplasement med nyeste motorteknologi for å gi den ytelsen, driftssikkerheten og dorgekapasiteten du trenger. Samtidig kuttes også drivstofforbruket og utslippet.

Quicksilver Capture

Pilothouse er blitt utviklet med tanke på innsyn i båten. Pilothouse tilbyr friheten til å komme deg ut der fisken er, raskt og trygt. Er du på jakt etter plass og komfort for en sosial helg borte eller bare ønsker en fiskebrønn med sirkulasjonspumpe? Da er Pilothouse fleksibel nok til å levere akkurat det du trenger. Konstruktørene av Pilothouse har tenkt helhet under konstruksjonsprosessen. Det gir massevis av forskjellige muligheter og ikke minst båtglede. Kombinert med et utvalg kraftige, pålitelige motorer, kan du slappe av, fri for bekymringer.

Steady

Steadybåtene har i mer enn 20 år bevist sin enorme stabilitet og brukervennlighet - Steady er kvalitet, trygghet og kjøreglede. Alle båtene er godkjent av det Norske Veritas, DNV, som et tillegg til CE merkingen. Båtene er produsert i polyetylen som er et miljøvennlig materiale som er 100 % resirkulerbart. Leveres i dag i tre ulike modeller fra den minste 260 til Steady 400. Alle modellene er å få i ulike farger i tillegg.

Sting

Sting er spesielt designet og konstruert for det nordiske markedet av den anerkjente Norske båtkonstruktøren Espen Thorup. Kvaliteten blir kvittert av erfarne båtbyggere på verftet til Nordkapp Boats, som har bygget mange hundre båter for nordiske båteiere. Sting leverer både mindre landstedbåter, bowridere, daycruisere og en 7 meter lang kabinbåt.

Uttern

Formet omkring deg, bygget for den virkelige verden. For mange er frihet det samme som å kunne være seg selv uten begrensninger. Når vi har utformet båtene våre har vi lyttet til kundene for å kunne foredle hver enkelt del av fartøyet. Vårt mål er alltid det enkle og funksjonelle. På den måten blir ingenting overflødig, og du kan glede deg over fremragende løsninger som tilfredsstiller ethvert behov. Kalesjen kan lett tas vekk, slik at båten kan brukes i all slags vær, cockpiten er romslig med plass til flere, her kan du nyte sjølivet i fulle drag. Uttern gir en indre følelse av selvsikkerhet og forener tidløs skandinavisk stil med god funksjonalitet. Enten det nå er regn eller solskinn er en 

Uttern-båt skapt for å ta deg med dit du aller helst vil. Til den indre friheten.

Møre Båtservice AS

Garverigata 10, 6507 Kristiansund

24 timers reservedel-telefon:

+47 404 05 177

Båt
Motor
Verksted
Annet