Menu

tlf: 71 58 77 30 

Historie


Båter

● Aquador  ● Bella  ● Flipper  ● Mercury gummibåter  ● Pioner  ● Quicksilver Arvor  ● Quicksilver Capture  ● Steady  ● Sting  ● Uttern 

Motorer

● Cummins Mercruiser  ● Evinrude  ● Mercruiser  ● Mercury  ● Volvo Penta  ● Yamaha  ● Yanmar 

Hengere

Kontaktskjema

*
*
*
*
*
CAPTCHA image
Koden du ser ovenfor skriver du i feltet nedenfor

Histore

HISTORIE

Møre Båtservice As ble stiftet i 1978 som salg og serviceverksted for Volvo Penta yrke og fritidsmotorer.
Virksomheten startet i leide lokaler på Nordlandet, men flyttet allerede i 1982 inn i egne lokaler på Meløya/Goma. Vi fikk kun 2 år i den ærverdige trebryggen før den dessverre ble totalskadd i brann.
Et nytt bygg ble satt opp på rekordtid og i 1986 kunne vi flytte inn i splitter nye lokaler bygd på branntomten, med helt ny betongkai ut mot sjøen.
Utvikling i både varespekter og antall ansatte gjorde sitt til at vi trengte større plass, så på høsten 2009 flyttet vi inn i store nyoppussete lokaler på Innlandet, sentralt i Havnebassenget i Kristiansund, hvor vi nå kan tilby våre kunder en stor utstyrsbutikk med det aller meste av båtutstyr, innendørs båt og motorutstilling, samt et moderne serviceverksted på ca 500 kvm.

I 1987 tok vi over agenturet for salg og service på Evinrude utenbordsmotorer, som ble fulgt opp med Yamaha utenbordsmotorer i 1992.
Vi utvidet vårt spekter ytterligere i 2003 da vi startet med salg og service på Mercury og Mariner utenbordsmotorer, samt Mercruiser innenbordsmotorer og i 2011 ble vi ny forhandler for Yanmar innenbordsmotorer på Nordmøre.

Vi er også forhandler for en rekke kjente båtmerker og har til en hver tid et stort antall båter utstilt i vår innendørs utstillingshall.
Dette kombinert med vår store utstyrsbutikk, moderne serviceverksted med dyktige og motiverte mekanikere, samt et stort delelager for våre motormerker gjør at vi nå tør å kalle oss selv for en komplett båtbutikk.

Vårt siste tilskudd til driften kom i 2014, da vi tok over som Importør i Norge av PRM Newage og Velvet Drive (Borg Wagner) gearbokser, samt Python-Drive akselledd.

Vi er pr. i dag 10 ansatte og er stadig i utvikling.